SERVICES

We bring deep, functional expertise - the full spectrum of services for your healthcare organisation

SERVICES

We bring deep, functional expertise – the full spectrum of services for your healthcare organisation

stay connected

Hoe wij kunnen helpen

Onze services zijn ontworpen om onze klanten te helpen hun prestaties te verbeteren en hun gezondheidszorgsoftware, inclusief elektronische patiëntendossiers, beter te benutten.

Onze experts zullen ervoor zorgen dat uw ondersteuning vlekkeloos is.

Uw eindgebruikers tevreden zijn. Uw problemen zijn opgelost. Uw cybersecurity op orde is. Uw personeel de kennis op orde heeft en uw applicaties presteren zoals ontworpen is.

Lees meer over hoe wij u vandaag kunnen helpen de prestaties te verbeteren en de gewenste resultaten te bereiken.

Professional Services

Onze Professional Services helpt u kwaliteitsresultaten te bereiken door workflow-optimalisatie, best practices, toegepaste technologieën en leerervaringen.

Onze uitgebreide en projectgebaseerde implementatie, consulting, educatie en technische services helpen u uw organisatiedoelen en strategische vereisten te bereiken, zodat u kunt slagen in de gezondheidszorgomgeving van vandaag.

We werken aan uw zijde om het proces van het adopteren, optimaliseren en het gebruik van onze platform gemakkelijk te maken.

Total package of our services

Our Professional Services Include:

Genetix neemt vandaag de stappen om u een compleet pakket services aan te bieden die waardevol zijn, ongeacht de regelgevende maatregel.

Implementation &
Guidance

het implementatieteam werkt samen met u om ervoor te zorgen dat het project aan uw doelstellingen voldoet en op tijd en binnen het budget blijft​

Consultancy &
Education

Onze consultants geven advies en assistentie bij prestatieverbetering, waarde van gegevens, monitoring en ondersteuning van ons platform.

Technical &
Support

U krijgt 24/7 ondersteuning, systeembewaking en regelmatige controles om uw succes op de lange termijn en verbetering te garanderen.

Maintenance &
Updates

Genetix onderhoudt en innoveert continu het platform. Onderhoud en updates van ons software pakket geeft u een toekomstbestendig platform.

Technical & Support

Of u nu servers wilt toevoegen, software of hardware wilt upgraden of veilig wilt migreren naar een nieuwe datacenterstructuur, ons technische serviceteam staat voor u klaar.

Daarnaast biedt het ons Services-team systeemprestatieservices die uw omgeving evalueren en ondervragen, om problemen te identificeren die kunnen bijdragen aan minder dan gewenste prestatiemetingen.

Elke opdracht biedt methoden voor herstel om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal presteert en ondersteunt een positieve eindgebruikerservaring.

Let's Connect

Ontdek hoe we samen vandaag de mogelijkheden bij uw eigen zorgorganisatie kunnen uitbreiden – Dit door het inzetten van het platform van Genetix, de nieuwste technologieën, samenwerking en services.