ABOUT US

Technology shouldn’t be an obstacle. It should pave a clearer path to better healthcare decisions and delivery.

ABOUT US

Technology shouldn’t be an obstacle. It should pave a clearer path to better healthcare decisions and delivery.

future-oriented

Wie Wij
zijn

Genetix is een wereldwijd IT-bedrijf in de gezondheidszorg dat investeert in en zich inzet voor een betere technologische informatievoorziening. Opgericht in 2009 en wereldwijd groeiend, is Genetix als bedrijf uitsluitend gewijd aan oplossingen en diensten voor informatietechnologie in de gezondheidszorg.

Dankzij de samenwerking en oplossingen van Genetix, waaronder elektronisch patiëntendossier (EPD), gezondheid van de bevolking en patiëntbetrokkenheid, kunnen organisaties overal ter wereld – van elke omvang – veranderen wat mogelijk is in de gezondheidszorg.

01

History

Na de introducties van EPD’s erkende Genetix de noodzaak om verbeteringen en innovaties door te voeren en te optimaliseren. Het blijft een drijvende kracht achter alles wat we doen

02

Relationships

Samenwerking is cruciaal: met onze partners, onze klanten en in de hele organisatie. Het staat centraal in ons succes en zet ons innovatiekracht voort.

03

Reach

Genetix is in meer dan 5 landen actief en heeft al meer dan 1000 zorginstellingen bereikt. Genetix groeit en zal dat blijven doen.

remember the past

Sinds 2009

De ontwikkeling van Genetix is begonnen in 2009 vanuit de behoefte voor een platform die is gemaakt voor de medisch specialisten, ondersteunend personeel en bestuurders . Een platform die kan communiceren met andere systemen, zónder het woord ‘koppeling’ in de mond te nemen. Een platform die van complexe processen eenvoud weet te maken. Een leverancier die wél een verbetering in de zorg-ICT wilt, dit door samenwerking met derde partijen om een beter platform op de markt te zetten.

Intelligently. Intuitively. Intentionally.

Dit is Genetix

Missie & Ambitie

Het is onze missie om onophoudelijk baanbrekende innovatie te zoeken die vorm zal geven aan de gezondheidszorg van morgen. En we geloven dat wat we doen niet alleen invloed heeft op de gezondheidszorg, maar ook op de wereld. Daarom is gezondheidszorg meer dan ooit te belangrijk om hetzelfde te blijven.

De ambitie van Genetix is ons marktaandeel wereldwijd verder uitbreiden om zoveel mogelijk patiënten en zorgverleners te laten profiteren van de allerbeste zorg-ICT.

Ervaring en specialisatie

Een team van ervaren technologie- en zorgspecialisten, die onvermoeibaar werken aan de verbetering van gezondheidstechnologie en informatievoorziening.

Eén totaal oplossing & innovatiekracht

Ons platform is dé totaaloplossing voor uw zorgorganisatie. Met high-end innovatie zoals AI en een modern User Interface voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Professionele services

Onze services geven u het vertrouwen dat u altijd op ons kunt rekenen. Van implementatie tot aan onderhoud van ons platform, wij staan 24/7 voor u klaar om uw zorgorganisatie van dienst te zijn.

Let's Connect

Ontdek hoe we samen vandaag de mogelijkheden bij uw eigen zorgorganisatie kunnen uitbreiden – Dit door het inzetten van het platform van Genetix, de nieuwste technologieën, samenwerking en services.